poster

Крај програма

Kraj programa

хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 160

Содржина

Даница одбија продати дворац у замјену за слободу. Мишо схвати да воли Даницу, откаже сузанине одвјетничке услуге и повлачи пријаву против Данице. Инспектор Милан ипак не пушта Даницу на слободу јер жели дознати гдје је Ранко, но Даница је тврд орах. Мишо намјерно нападне полицајце, како би завршио с вољеном Даницом у ќелији. Милана излуѓују Даничине и Мишине љубавне сваѓе и коначно му попусте живци - запријети им пиштољем да ќе их убити.
Мелита зароби Ѓуку и Злату у амбару како би их натјерала да се помире. Ѓука призна Злати да је знао да га је варала с најбољим пријатељем Маринком на дан кад је добио одсуство у ЈНА прије 35 година и намјеравао запросити Злату. Злата лаже како то није истина. Ѓука се у ретроспекцији присјеќа тог дана, и исприча нешто што Злата није знала - зашто је Маринко након тог дана заувијек нестао из села. Играли су руски рулет у Злату, али Маринко није био довољно храбар да погине за Злату као Ѓука. Призна да јој никада није рекао да зна за превару јер је није хтио осрамотити пред селом и зато што ју је волио, и још увијек воли. Злата се сломи и призна Ѓуки да и она њега воли. Одају се страстима.
Дино уцијени Сашку да му помогне дочепати се Дуње ако жели сазнати гдје је Ема. Како би ју измамила ван из куќе, Сашка наговара Дуњу да јој оде помоќи наќи несталог Дина, али Ранко не допушта. Сашка га онесвијести и пријетеќи пиштољем вуче Дуњу ван. Дино трпа Дуњу у ауто и бјежи с њом у непознатом правцу. Ранко долази к свијести и трчи за њима, али прекасно. Сашка схвати да ју је Дино преварио.

Слики

Крај програмаКрај програмаКрај програмаКрај програмаКрај програма

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.