Содржина

Чевртком и петком од 21.00 дружиќемо се са Маретом и Попом, али и Гојком, Лолом и Катом. Њих као и у првом делу маестрално дочаравају Сергеј Трифуновиќ, Борис Миливојевиќ, Никола Ѓуричко, Маја Манџука и Милица Вујовиќ. Али уз њих, појављују се и глумци млаѓе генерације који доприносе забавном тону “Муња”. Ту су Ивана Зечевиќ, Марко Павловиќ, Миона Марковиќ, Стефан Бундало и други. Лик Смиље “Тортуре” оживела је непревазиѓена Јелисавета Сека Саблиќ.
"Играју глумци из старе поставе, исте ликове, и нису се променили у последњих 20 година. И даље су исто што су били, али се време променило. Дошли су неки нови млади, неке нове генерације ќе гледати серију, па она мора да буде посвеќена и њиима, подједнако као и нашим старим јунацима", рекао је редитељ Радовоје Раша Андриќ.
Иако су прошле многе године, код Попа и Марета све је исто - нема девојака, нема новца, нема ни доживљаја. Као и увек, не разумеју се са светом и новом музиком која влада. Гојков посао цвета, он је “краљ Беча” успешни музички продуцент. Управо је избацио нови хит певачице Миле Силе. Меѓутим, део песме је “позајмљен” од школских другара Попа и Марета.
Истовремено великодушни Гојко организује прославу годишњице матуре у Бечу, јер веќина одељења живи по свету. Зна се ко једини није позван! Старе ране се не заборављају. Поп и Маре морају у Беч. На путу ќе срести младе шампионе хемије и разне колоритне особе, попут бивше разредне Смиље Тортуре.
Нека авантура почне, опет!

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.