poster

Сусрет у ријечи

Susret u riječi (2023)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Гошќа емисије је Бисерка Голеш Гласновиќ, пјесникиња, прозаистица и критичарка. Дипломирала је хрватски језик и књижевност на Филозофском факултету Свеучилишта у Загребу. Уврштена је у многе антологије и панораме хрватског пјесништва, вишеструко је награѓивана књижевница и чланица Друштва хрватских књижевника Загреб. Повод разговора је књига "Цврчци у труби", коју је издала у коауторству с колегом Томиславом Домовиќем. То је прва цјеловита хрватска антологија антиратне поезије, која је изразито важна за цјелокупну хрватску књижевну праксу и јавност.

Слики

Сусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечиСусрет у ријечи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Медитација

    image
    Исцјељење вјером - цјеловито исцјељење. Осјетите снагу која лежи у истински позитивно усмјереном животу - и ви це те постати слободнијима, мирољубивијима и...
  • Ово је Моја Ријеч

    image
    Читање из Еванѓеља Исусовог.
  • Втора светска војна - Битките за Европа (2019)

    image
    Од плажа Нормандије до срца Треќег рајха, овај програм представља фасцинантне приче о биткама које су воѓене са циљем да се Западна Европа ослободи нациста.
  • О босанском на босанском

    image
    У овој емисији научите све о босанском на босанском језику.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.