сезона: 23

епизода: 82 - ревијални програм

Содржина

Само је један разлог због којег љетна или зимска кухиња, без обзира на преsнак годишњег доба, траје цијелу годину. Попут добре серије чије наставке с нестрпљењем чекају гледатељи, ми серијал емитујемо током цијеле године.
Једина константа овог гастрономског путописа јесте неспутани и скромни двојац - Алмаса Лазовиќ и Миран Кариќ.
У нашој кулинарској, путописној серији Босна и Херцеговина је дивна, а њезини становници још дивнији. Но, незанемариво је предивна и храна. Ово је земља прекривена пољима пшенице и воќа, брда су прошарана стадима крава и оваца, плодове наше земље сије и бере босанскохерцеговачки човјек, човјек који много ради, ужива у плодовима својих руку, али и разговара управо о јелу.
Посјеќујемо фармере, произвоѓаче, али и уживамо у чудесним оброцима.
Миран Кариќ, којег гледатељи познају, особа је која куха, једе и успут очарава. На пољу професионалног кулинарства младост је ријеткост, а не валута, а успјех произлази из тога што је неко више спреман на све него свезнајуќи.

Телевизија Хаyат доноси вам престижни туристички путописни шоу у којем шармира свој пут око једне од најљепших земаља на свијету - Босне и Херцеговине.
Трагамо за бх. човјеком, кулинарским умијеќима која су све само нису нова, јер сваки се сир стољеќима ради исто и често истим алатима, сваки залогај домаќег ајвара тријумф је очувања старих начина против инвазивне учинковитости модерног доба.
Суштина разговора с нашим домаќинима употпуњена је амбијентом њихове околине која је далеко од декоративног и протоколарног, али то управо чини нашу суштину, јер је Алмаса Лазовиќ покретни рефлектор који њежно освјетљава људе и мјеста око себе...

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.