poster

ИнДизајн с Мирјаном Микулец: лифестyле емисија

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Ток-шоу | хрватска

сезона: 25

епизода: 5 - лифестyле емисија

Содржина

Након љетне станке у којој се радило пуном паром на припреми нових прилога, стиже нова сезона ИнДизајна. Сазнајте што ќете све видјети у новим епизодама! “Мислим да не гријешим ако кажем да смо с умјетном интелигенцијом на прагу нове техничке револуције која ќе нам из темеља преокренути животе, па тако ни интеријери неќе остати имуни на утјецај АИ-а. У емисији ќе свакако бити говора о томе, али и о ономе што нас све занима - цијене некретнина. Хоќе ли расти, хоќе ли падати, у што вриједи инвестирати сада, а у што не, све ќе нам то открити наши стручњаци за трговање некретнинама, као и истражити које су некретнине бест-буy.” - додаје Микулец која сваке сезоне уводи новитете у своју емисију захваљујуќи чему она и након дванаест година остаје свјежа, актуална и доноси за свакога понешто. Нова сезона емисије доноси пуно идеја за опремање дома за сваки буџет, па ќе тако у емисији показати пуно креативних рјешења и идеја које не захтијевају велик буџет, а које гледатељи могу и сами направити или пак рекреирати.

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.