poster

Лидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из Андрије: документарна серија

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


сезона: 8

епизода: 24 - документарна серија

Содржина

У Лидијином врту, у прољеќе би процвјетале воќке, а љети су се дјеца играла око стабала и чекала да плодови сазрију. Лидиа ќе данас припремати брусцхетте са смоквама и куханом шунком, одличну комбинацију слатког и сланог. Затим ќе израдити слатке тартуфе и припремати лагани тарт од бадема.

Слики

Лидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из АндријеЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из АндријеЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из АндријеЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из АндријеЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из АндријеЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Пита са бадемима из Андрије

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Рано јутро

    image
    Јутарњи програм Хаппy ТВ.
  • Opinion

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • L'Entretien de l'intelligence économique

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.