poster

Во зоолошката Таронга

Inside Taronga Zoo (2019)

Документарец, Животни | Австралија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 5

Содржина

Уз нарацију британске глумице номиниране за награду Осцар Наоми Wаттс ова документарна серија нуди ексклузиван и свеобухватан поглед на све оно што је потребно да би функционирао један од најславнијих и највеличанственијих зоолошких вртова на свијету. Од дивљих коала озлијеѓених у шумским пожарима до сребрнолеѓног гориле од 200 килограма који чека на ветеринарски преглед!
Зоолошки врт Таронга у Аустралији дом је за више од 5000 чудесних животиња те 240 страствених чувара и ветеринара који своју врхунску стручност стапају с аустралском опуштеношќу; за веќину је њих то други дом. Наиме, њихов је посао уистину посебан! Зоолошки врт смјештен је у спектакуларној луци у Сyднеyу, а сваке га године посјеќују милијуни посјетитеља који желе изблиза свједочити једној од најуспјешнијих прича о заштити природе на планету – те видјети неке од најневјеројатнијих створења које можете и замислити. Зоолошки врт управо пролази кроз једну од највеќих промјена у својој 101 години дугој повијести, па нема бољег тренутка да покаже свијету што се збива иза врата тог чудесног мјеста. Камере су на лицу мјеста и снимају без прекида, а у десет епизода пратимо невјеројатне приче. Погледајте изблиза како је у болницу за животиње пристигло 12 коала тешко озлијеѓених у најгорим шумским пожарима у повијести Аустралије. Пратите драматичну хитну операцију скотне женке лемура озлијеѓене у нападу. Погледајте и како истовремено ветеринарски преглед пролазе три чимпанзе. Дознајте више о чудесним расплодним програмима за различите животиње, укључујуќи морске лавове, тигрове, антилопе и носороге. Откријте што се догодило док су запосленици покушавали помоќи обољелом сиднијском дупљашу, најотровнијем пауку на свијету. И немојте пропустити невјеројатан покушај уласка у повијест док зоолошки врт даје све од себе да би два чудновата кљунаша пребацио у Америку. У Зоолошком врту Таронга никад није досадно!

Наратор: Naomi Watts

Слики

Во зоолошката ТаронгаCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflix

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мој савршени љубимац

    image
    Емисија посвеќена куќним љубимцима.
  • Rescued Chimpanzees of the Congo with Jane Goodall

    image
  • Животински анархисти

    image
  • Пет френдли

    image
    Емисија је посвеќена малим и великим куќним љубимцима. Доносимо вам све информације у вези са негом, исхраном и здравственом заштитом ваших љубимаца. Савете вам...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.