poster

ИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престаје

ICTbusiness TV (2024)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 215

Содржина

У дигиталном добу, цyбер напада је све више, пораст је броја инцидената, само лани је у свијету било преко 3 тисуќе великих инцидената. Порастао је и број рансомwаре напада који са собом доносе и значајније финанцијске посљедице. У просјеку је потребно 270 дана да се напад открије - од тренутка провале у сустав до његове детекције, а за смањење свих тих ризика потребна су пуно веќа улагања у кибернетичку сигурност.
Закон о кибернетичкој сигурности Сабор је веќ донио, а ступит ќе на снагу најкасније до средине вељаче, а усклаѓење с НИС2 директивом креќе на годину након што се догоди Обавијест о категоризацији.
Директива НИС2 има за циљ постизање високе заједничке разине кибернетичке сигурности диљем Уније проширујуќи поље примјене у односу на претходну НИС директиву. То значи да многа трговачка друштва и организације које нису била обухваќена пријашњим законом сада морају озбиљно размишљати о унапреѓењу властите кибернетичке сигурности.
Управо смо стога у овој емисји разговарали с Орен Елимелецх, Цо-Фоундер & ЦЕО - ЦyберТеам360 израелским сигурносним стручњаком који говори из дугогодишњег искуства на што све треба пазити када се говори о кибернетичкој сигурности.
О томе како превенирати пријеваре на интернету, говори Еwард Дриехуис, ВП оф Фрауд Енгинееринг - ТхреатФабриц, а ту је и разговор с Давидом Цапеззом задуженим у твртки Виса за управљање ризицима везаним уз кориштењем картица у мултицханнел окружењу.

Слики

ИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престајеИЦТбусинесс ТВ: Сигурност је процес који никад не престаје

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.