poster

ИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза нас

ICTbusiness TV (2024)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 214

Содржина

Пред вама је прва ИЦТбусинесс ТВ емисија у новој 2024. години и цијела продукцијска екипа жели Вам прије свега испуњење свих жеља које сами пожелите, али прије свега здравља. У новој ТВ емисији доносимо разговор с Игором Гржаљом, предсједником управе АСЕЕ Хрватска који говори о начину ширења компанија, аквизицијама, али и плановима та будуќност.
О новом закону о кибернетичкој сигурности који много тога мијења за твртке које досад нису биле обухваќене говори Мартина Драгичевиќ директорица регулаторних послова и ЕУ фондова А1 Хрватска, допредсједница ХУП ИЦТ-а. Према њезиним ријечима нове промјене закона о кибернетичкој сигурности, али и поsаконски акти који слиједе бит ќе изнимно важни за жељу ЕУ да се постигне високи ступањ дигитализације и дигиталне трансформације уз максималну разину сигурности.
О захтјевима корисника, едукацији купаца па и корисника говори Виктор Олујиќ, члан управе Монри и АСЕЕ Хрватска који истиче како се индустрија и даље врло брзо мијења и треба се њему једнако тако прилагодити.
И на крају ТВ емисије доносимо преглед 2023. године и нека од кључних догаѓања. Наравно да нисмо покрили све јер је то једноставно немогуќе јер иначе не би било портала 365 дана године, а ТВ емисија не било четрдесетак и више годишње. Година је била занимљива, а ова ќе бити барем једнако таква.
Свима желимо сретну и успјешну 2024. годину од продукцијске екипе ИЦТбусинесс ТВ-а.

Слики

ИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза насИЦТбусинесс ТВ: Кибернетичка сигурност, високи захтјеви корисника и поглед на година иза нас

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.