poster

ИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља раст

ICTbusiness TV (2023)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 213

Содржина

За 2023. предвиѓа се да ќе тржиште видеоигара досегнути приход од 249,60 милијарди долара. Очекује се да ќе расти по годишњој стопи од 9,32 посто измеѓу 2023. и 2028., што ќе резултирати пројицираним обујмом тржишта од 389,70 милијарди долара до 2028. Све то показује о каквом је потенцијалу ријеч, а управо о томе смо на једном од највеќих сајмова гаминг индустрије и то оним одржаним у Загребу разговарали с Дамиром Ѓуровиќем из Ребоота.
Гаминг није само игра то је данас и спорт о чему разговарамо с Иваном Тадиќем из Фантастиц Еспортса, а подаци само за ову годину говоре да ќе тржиште видео игара вриједити 282,30 милијарди долара уз раст од 13,1 посто. Сегмент тржишта гдје је видљив велик раст је ин-гаме адветисинг који би до 2028. године могао досегнути око 157,5 милијарди долара с пројицираних у 2024. 109.6 милијарди долара односно растом од готово 44 посто.
Наравно, раст гаминг индустрије генерира и потребу за новим квалитетним кадром о о чему за ИЦТбусинесс ТВ говори Игор Марган, водитељ Алгебриног студија развоја рачуналних игара.

Слики

ИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља растИЦТбусинесс ТВ: Интерес за гамингом у Хрватској наставља раст

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.