poster

Одазив

Odaziv (2023)

Pелигиозен, Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

У емисији свеќеници влч. Сингбо и влч. Малy у разговору с уредницом Дианом Тиквиќ тумаче уломке Светог Писма како бисмо могли открити што нам то Бог кроз Ријеч поручује. Емисија помаже пронаќи одговоре на питања гдје нас зове и треба те што од нас очекује у обитељи, на радном мјесту, у самостану или жупи. У свјетлу Божје ријечи вјерници могу препознати свој кршќански позив и дати свој 'да' Господину. Одазвати му се.

Водител: Diana Tikvić
Уредник: Diana Tikvić

Слики

ОдазивОдазивОдазивОдазивОдазивОдазивОдазивОдазивОдазив

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Медитација

    image
    Исцјељење вјером - цјеловито исцјељење. Осјетите снагу која лежи у истински позитивно усмјереном животу - и ви це те постати слободнијима, мирољубивијима и...
  • Ово је Моја Ријеч

    image
    Читање из Еванѓеља Исусовог.
  • Хорор астрал

    image
    Што се стварно догада у астралу? Габриеле објашњава, да овостранство није одијељено од оностранства и да душу слиједе човјекова дјела. Осим тога, објашњава како...
  • La grande librairie (2008)

    image
    Giving a taste for reading, enjoy stories, devour pages, and savor the words, this is the challenge of François Busnel, with only watchword: pleasure.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.