За све оне који природу осјеќају као дио свог живота, за оне који уживају у љепоти зелених биљака и цвијеќа, за оне који су вртларство увели у своју свакодневицу, нова емисија Вртларица бит ќе добродошла новост на нашем програму. Полазеќи с позиције заштите природе и властитог здравља, ауторица Корнелија Бенyовскy Шоштариќ, уз веќ познате приче о органском узгоју поврќа, воќа и цвијеќа, истражује и нова подручја везана уз хортикултуру и зелени биљни свијет.
Открива узгајиваче којима су биљке и страст и живот, предивно обликоване вртове, али и начине на које биљке можемо припремити, прерадити и користити у свакодневном животу. База и исходиште тих истраживања је ауторичин врт смјештен на загорској страни обронака Медведнице. Он је мјесто сталних експериманата с биљакама, али и мјесто сусрета са занимљивим гостима који преносе властита искуства о узгоју или кориштењу биљака. Но, ауторица полази и даље, путује по Хрватској и упознаје занимљива мјеста и људе који су свој живот везали уз узгој неке необичне врсте.

Беше на каналите:

HTV1  OBN  HTV4  

ПРЕПОРАКИ
 • Pro Business

  image
 • Осумаголник

  image
  Осумаголник е дебатна емисија со гости од различни области, професии и сфери на интереси. Во разговорите со нив Тони Ајтовски ги претставува нивните ставови за...
 • Хорор астрал

  image
  Што се стварно догада у астралу? Габриеле објашњава, да овостранство није одијељено од оностранства и да душу слиједе човјекова дјела. Осим тога, објашњава како...
 • Opinion

  image
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.