poster

Живот на ваги: натјецатељска емисија

ŽIVOT NA VAGI (2019)

Ријалити шоу | хрватска

Оценка на корисникот: 3/10
(2 гласови)

сезона: 7

епизода: 28 - натјецатељска емисија

Содржина

Пета сезона доноси прегршт новитета, а један од њих свакако је и то што кандидати неќе сами бирати тимове него ќе бити подијељени према географској одредници. Тако ќе гледатељи пратити плави тим у којем ќе бити представници мора те црвени тим којег ќе чинити континенталци, а тренери су им Маја Ќустиќ и Един Мехмедовиќ. Осим што ќе промијенити свој досадашњи начин живота, кандидати ќе се суочити с бројним новим изазовима и играма који ќе неког од њих одвести до побједе, а као највеќи проблем свим кандидатима показат ќе се - прехрана. Пета сезона „Живота на ваги“ снима се у Славонији, у мјесту Стара Капела, гдје кандидати имају на располагању цијело село па ќе се тако и сва вагања одвијати на отвореноме, у идиличном крајолику. Веќ на првом вагању показат ќе се фантастични резултати неких кандидата који су у само тједан дана изгубили 10 килограма.Но неќе бити „тешко“ само кандидатима - бит ќе и тренерима. Маја и Едо и сами ќе судјеловати у неким изазовима, о чијем ќе исходу овисити резултат њихових тимова.
Надолазеќа сезона доноси и водитељску промјену па ќе гледатељи умјесто Маријане Батиниќ на мјесту водитељице моќи пратити Сању Жуљевиќ која ќе кандидатима бити велика подршка.

Слики

Живот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на вагиЖивот на ваги

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Неуспеле пластичне операције (2014)

    image
    У свијету у којем је љепота у оку проматрача,а пластичне операције су једноставно рјешење проблема, потрага неких људи за савршенством неки пут их оставља с...
  • Teen Mom: Family Reunion (2022)

    image
    Follows some moms from the Teen Mom franchise come together for a family reunion to connect with one another and celebrate their unique bonds.
  • Портали до пеколот (2019)

    image
    Јацк Осбоурне и Катрина Wеидман креќу у Јунеау на Аљасци. Први пут истражују хотел који је повезан с демонским активностима.
  • Рудолфовата пекарница (2011)

    image
    Чувени кувар Рудолф ван Веен ќе поделити с публиком своје искуство и страст према припреми слатких и сланих пецива. Рудолф је виртуоз у кухињи, било да се ради о...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.