poster

Најопасније жељезничке пруге на свијету: Тазара, Танзанија - Замбија

Die gefährlichsten Bahnstrecken der Welt (2021)

Документарец | Германија
Режисер: Marita Neher

сезона: 1

епизода: 2 - The Tazara,Tanzania - Zambia

Содржина

Танзанијско-замбијска жељезница (Тазара) један је од највеќих инфраструктурних пројеката у Африци. Жељезничка пруга је повезала унутрашњост Танзаније и Замбије с обалом Индијског оцеана на истоку Африке и на тај начин ослободила те земље од овисности о сусједним источноафричким државама у којима је владао апартхејд. Овај документарни филм прати 52-сатно путовање Тазаре кроз Танзанију и Замбију, а величанствени кадрови снимљени из зрака откривају споменике архитектуре и досад скривене крајолике Танзаније и Замбије.

Улоги
Сцеарист:

Слики

Најопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијетуНајопасније жељезничке пруге на свијету

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.