Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 1

епизода: 57

Содржина

Антониа прекине с Герардом, а Силвиа је покушава потакнути на разговор, али она је одбија. Каже да је њихова љубав немогуќа и да нема смисла да се и даље заварава. Покопају Цлеменцију. Сви су схрвани. Нора јој опрости јер је била лоша мајка. Жели напустити Ла Рамону, али многе обитељи овисе о њој и ранчу. Аурора успије видјети Хорација када нема никога од обитељи. Каже му да јој је жао јер није отишла с њим кад ју је молио и да ако преживи, спремна је учинити све за његову љубав. Царлос му доѓе у посјет, али не може га видјети јер је Аурора ондје. Антонији се тијеком посла заврти у глави, али не обазире се. Г. Росендо је сваким даном све горе. Хорацио је још увијек у тешку стању, Елса губи наду. Флор јој савјетује да је врати јер Бог не би био тако окрутан да га узме. Елена назове др. Сáнцхеза и замоли га да се састане с њом како би разговарали о терапеуту којег је препоручио. Истражитељ Цастилло обавјештава Ирене да Армандова обитељ није умрла, него да је врло скромног подријетла. Нора одлучи отиќи у Мéxицо с Андрéсом како би се суочила с Армандом.

Слики

Обитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријеси

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.