poster

Dobrodošli u Šits Krik

Schitt's Creek (2015)

Комедија | Канада, САД
Режисер: Dan Levy, Paul Fox

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 5

епизода: 4

Содржина

Отуѓена породица биќе присиљена поновно да се зближи када због преваре менаџера изгубе сво богатство. Морају да се преселе у последњу некретнину коју поседују, ону у Шитс Крику коју је Џони купио сину као лошу шалу за роѓендан 1991. године.

Слики

Dobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits KrikDobrodošli u Šits Krik

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нек иде живот (2019)

    image
    "Нек иде живот" је сочна комедија структуре класичног ситкома, у којој хумор доминантно произилази из закукуљених ситуација, изненадних преокрета и вратоломија у...
  • Бушава азбука (1985)

    image
    Едукативна емисија за најмалити, каде преку смеа и забава ја учат азбуката на македонскиот јазик.
  • До последниот човек (2011)

    image
    Једва преживљавајуќи у домаќинству пуном жена, мужевни патријарх процењује колико су далеко догурале савремене жене и пита се шта ќе бити са мушкарцима.
  • Како направити добре ствари (2018)

    image
    Група креативне дјеце показује нам како направити добре ствари: занатске идеје, кухање, маѓионичарске трикове, шале, знаност и лифе хацкс.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.