Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 62

Содржина

Естела каже инспекторици Наталији да мисли да је Армандо убио Ирене. Када Наталиа испитује Ангелу, она глумата и расплаче се. Армандо говори Наталији да не може одати гдје је био на дан убојства. Ангела му говори да су били заједно цијели дан и ноќ. Наталиа каже полицајцу Рамосу да не смије одати како је оружје којим је почињено убојство пијук. Али нетко веќ то зна. На бдјењу, Гуиллермина, отац Реyналдо, Ламберто, Силвиа, Антониа, Армандо, Андрéс и други изражавају суќут Естели. Ангела каже пред Рензом да је Иренина смрт користила њој и Арманду. Ангела има храбрости отиќи на бдјење, покушава загрлити Естелу, али она је одбије. На бдјењу Андрéс каже Елси да је открио неке ствари на Санта Рамони, али да сад није тренутак за разговор. Наталиа испитује Хéцтора у своме уреду. Он објашњава да му је пукла гума, а није могао никога назвати. Морао је чекати до вечери кад му је помогао неки човјек. Она му каже да нема алиби и отворено га пита је ли он убио Ирене. Хорацио коначно успије наговорити Елсу да му каже зашто је тако тужна. Због Иренине смрти. Кад Бруно каже Гуиллермини да је оружје којим је почињено убојство био пијук, Гуиллермина се сјети да је видјела један у Армандовој викендици.

Слики

Обитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријеси

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.