poster

The Furchester Hotel

The Furchester Hotel (2014)

Деца | Обединетото Кралство, САД
Режисер: Jack Jameson, Helen Scott

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 11

Содржина

Друга британска прерада популарне Улице Сезам након серије под називом Сесаме Трее. Након догодовштина у Улици Сезам, Елмо и Кексомлат селе се у Енглеску помоќи Елмовој тети и тетку водити хотел "с пола звјездице", чије особље посебно добро зна рјешавати проблеме.
Шашави хотел је британски хотел с пола звјездице у власништву чудовишне обитељи Шашава-Фрка. Хотел воде чланови обитељи Шашава-Фрка уз помоќ Елма и Кексомлата, који су напустили Улицу Сезам да би помогли рјешавати проблеме с којима се суочавају гости Шашавог хотела.
Главни ликови:
Фани Шашава - чудовиште; Фердина жена, Фридина мама, Елмова тета. Фани је власница Шашавог хотела, која дочекује госте и брине се да им боравак у хотелу буде што угоднији.
Фердо Фрка - чудовиште; Фанин муж, Фридин тата, Елмов тетак. Он је Катица за све у Шашавом хотелу и поправља све могуќе кварове. Као и Гровер, Фердо је задужен за све задатке који искрсну у хотелу.
Фрида Шашава-Фрка - главни лик серије. Седмогодишње љубичасто чудовиште, Фанина и Фердина кќи, Елмова сестрична. Кад јој сине чудовишна идеја, репиќ у коси јој се надигне и често ускликне "Асти миша!".
Елмо - Елмо је Фридин братиќ и Фанин и Фердин неќак. Одушевљен Шашавим хотелом остао је дуље него што је планирао.
Кексомлат - Кексомлат има посао из снова као конобар и достављач у собу у Шашавом хотелу. Као и увијек, смаже сваки кекс који угледа.
Господин Зановијетало - буцмасти модри лутак; стални гост Шашавог хотела. Као и господин Жаниќ, и господин Зановијетало често испашта због лоше услуге.
Звонко - мало, чупаво ружичасто чудовиште. Звонко удара у гонг да огласи вријеме чајанке, а снажни гонг често га сруши или се од њега добрано стресе.

Слики

The Furchester HotelThe Furchester HotelThe Furchester HotelThe Furchester HotelThe Furchester HotelThe Furchester HotelThe Furchester Hotel

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Nature (1982)

    image
    Documentary series exploring various global wildlife issues and subjects.
  • Кефалица

    image
    У “Кефалици” ќете моќи да видите како сасвим обична питања могу имати веома необичне одговоре, нарочито када су упуќена деци. Тако ќе нам девојчице и дечаци...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.