poster

Preživljavanje - Goli i uplašeni

Naked and Afraid (2013)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 8

епизода: 12

Содржина

Дисцоверy Цханнел приказује реалитy схоw у којем су пар потпуних странаца, једна жена и један мушкарац, остављени на одабраној локацији без хране, воде и одјеќе. Морају преживјети 21 дан ослањајуќи се само на властите снаге, а са собом не могу понијети ништа осим једног особног предмета.

Слики

Preživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeni

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Draußen schlafen - Der Bettkampf (2017)

    image
  • First Dates (2018)

    image
  • Nitro Circus: Crazy Train (2015)

    image
    Група спорташа који се истичу у екстремним спортовима путује свијетом како би извели акцијске трикове и одушевили гледатеље.
  • Epic Trails (2017)

    image
    Eric Hanson travels to around the globe to backpack the world's most epic trails. The show also showcases the people, culture and experiences to be had in the...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.