poster

Судбина жене: драмска серија

A WOMAN'S FATE (2021)

Драма | Бразил

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 4 - драмска серија

Содржина

На прослави своје 50. годишњице брака Стелла схваќа да није уживала у животу како је требала, да је одустала од снова и посветила се браку, мајчинству и супруговој каријери. Њезина кќи, психологиња Лíвиа, успјешна је у свом послу брачне терапеуткиње, но живи токсичан, емоционално овисан однос са својим себичним мужем Клéбером (Дан Стулбацх). Након што то освијести, одлучује се усредоточити на себе и потражити властиту снагу, јер, као и у односу њезиних родитеља којем се толико дивила и романтизирала, чини се да је и њезиној властитој вези дошао крај. Кќи Лíвије и Клéбера, млада Дора (Дéбора Озóрио) једна је од њезиних главних савезница. Тинејџерка је свјесна притиска којем су жене изложене и покушава помоќи својој мајци, иако највише времена посвеќује властитим дилемама. Мушкарцима који су блиски Стелли такоѓер се промијенио живот након њезине одлуке да се разведе. Њезин бивши супруг, манипулативни Адемар (Цацá Амарал), чини све како би поновно придобио своју жену. Што се тиче Клéбера, који је изненада постао познат након судјеловања у једној телевизијској емисији, у разводу спознаје знак да тражи нове ствари у свим аспектима свог живота. Чак и ако то значи да ќе морати повриједити ближње...
'Судбина жене' хуморна је драма о неколицини жена - о Стелли (Рената Соррах), Лíвији (Гиованна Антонелли) и Цлéо (Ванесса Гиáцомо). Након изненадне одлуке једне од њих, све четири почну пропиткивати своје позиције у модерном друштву. 'Судбина жене' говори о сестринству, ослобоѓењу и потрази за среќом; говори о недоумицама и препрекама с којима се сусреќу жене диљем свијета, а које се догаѓају и протагонистицама ове приче. Мало по мало, уче се меѓусобно упознавати, поштовати и помагати. Драмска серија „Судбина жене“ доноси причу о трима женама, заробљеним рутином и мачистичким друштвеним стандардима који их чине несретнима.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.