poster

Кариби - рај за милијардере: Барбадос, 2. дио

The Caribbean: Billionaires' Paradise


сезона: 1

епизода: 4 - Barbados, Part II

Содржина

У посљедњој епизоди упознајемо успјешне пословне жене с Барбадоса, Ким и Ницоле, које удружују снаге како би покренуле нови посао и отвориле бутик с дизајнерском одјеќом у луксузном трговачком центру "Лимегрове". Граѓевинари и дизајнери интеријера Маx и Сузие Муллиган славе завршетак реновације виле милијунашког пара у престижном љетовалишту "Роyал Wестмореланд", а инфлуенцер и власник бара Јордан потписује уговор с познатим произвоѓачем пиќа. Елан Моттлеy, заједно с пословним партнером Мицхаелом Кентом, обнавља један од најпознатијих ресторана на отоку, "Тхе Цлифф". Видјет ќемо како пуштају у погон нову фонтану, први пут освијетљену ноќу, и разговарати с гостима ресторана, Сацхом Соодееном и његовом супругом Надјом.

Продуцент: Zuelika Brown, Anna Edwinson

Слики

Кариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардереКариби - рај за милијардере

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.