рејтинг: 7.7/10

епизода: 11 - Capítulo 11

Содржина

Јосé Леôнцио запосли Тибéрија као управитеља имања. Лúцио покуша наговорити Нијему да заборави освету Гилу и Марији. Маделеине окриви сестру Ирму јер лоше утјече на Јовентина. Лúцио одустане од помоќи Нијемој у њезиној освети. Тадеу је незадовољан јер кум није њега одабрао за управитеља имања. Мариа Марруá пред својом колибом угледа Нијему која се изгубила. Нијема глумата да не може говорити. Јума замоли мајку да не пуца у њу. Лúцио одлучи остати у Пантаналу због Нијеме. Мариа Марруá ухвати Нијему како покушава узети њезину пушку. Маделеине води Јовентина психотерапеуту. Јовентину је чудно мајчино понашање. Густаво прими Јовеа у ординацији. Маделеине долази у ординацију. Густаво је кори, а она му све опрости. Мариа Марруá нестане. Јуми је Нијема сумњива. Лúцио упери пушку у Марију Марруá.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.