сезона: 2

епизода: 2 - Серијски програм

Содржина

Искрена прича о три сестре и препрекама које морају свладати. Једном давно у прекрасној земљи живјеле су сестре Тüркан (Öзгü Каyа), Дöнüş (Алмила Ада) и Дерyа (Мелиса Бербероğлу) с оцем Садıком (Реха Öзцан) и мајком Несрин (Ицлал Аyдин). Била је то складна и блиска обитељ. Несрин (Ицлал Аyдин) и Садик (Реха Озцан) били су у браку 25 година. Био је то сретан живот у малом граду на обали Егејског мора. Двадесетдвогодишња Тüркан била је најстарија кќи у куќи. Позната по својој љепоти, Тüркан је била наивна, шутљива и романтичне природе. Чинило се као да је роѓена да једног дана постане савршена супруга неком савршеном мушкарцу. Дöнüş је била друга по старости меѓу сестрама. Ишла је у средњу школу и припремала се за државни испит. Највише је вољела читати и писати те је маштала да ќе написати роман. Дерyа је била најмлаѓа од сестара, бунтовна, паметна, отворена, живахна и снажна те је такоѓер похаѓала средњу школу. Карактерно различите, сестре су биле веома блиске, дијелиле су једну спаваќу собу, али и своје снове, разочарања и среќу. Будуќност је изгледала лијепа и обеќавајуќа на улицама Аyвалıка, који је мирисао на борове. Но тако бајковито дјетињство није их припремило на тмурну реалност, која их је чекала иза угла с одрастањем. Позната имуќна обитељ Корман пожели да се Тüркан уда за Сонера (Беркер Гüвен). У само мјесец дана они се вјенчају имајуќи бајковиту свадбену церемонију. Но одмах након вјенчања над обитељи ќе се почети надвијати тамни облаци и ништа више неќе бити као прије. На дан вјенчања Тüркан схваќа да је њезин супруг Сонер ушао у брак без свог пристанка. Штовише, он намјерава бити са својом дјевојком Мине (Назли Сенем Üнал) те се жели вратити у Лондон. Па тако, чак и ожењен, он не прекида везу с Мине и наставља се састајати с њом. У меѓувремену, животи Дöнüş и Дерyе мијењају се због велике тајне из прошлости, док Несрин и Садик дају све од себе да заштите своје кќери и покушају сакрити што се догодило прије 20 година. С временом сестре откривају да живот и избори које чинимо нису нимало једноставни. Када незамисливе тајне скривају чак они којима највише вјерујемо, како вјеровати другима? А када болест води проживљавању догаѓаја из прошлости, чини се да ипак постоје ствари које вријеме не лијечи. Према бестселеру хваљенога аутора İцлала Аyдıна, настала је дирљива романтична драмска серија у режији Еде Тексоз и продукцијске куќе Сурец, док су за сценариј заслужни Бетул Yагсаган, Нилуфер Озцелик и Севги Yилмаз. Ова изнимна серија снимана је у обалном граду Аyвалику, покрајини Баликесир, а радња је смјештена у 1998. Популарна серија премијеру је имала 2022., а сада ќе се приказивати и на РТЛ-у.

Слики

Три сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестреТри сестре

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.