Оценка на корисникот: 9/10
(2 гласови)

епизода: 35

Содржина

Мариана каже Сораyи да ќе се удати за Луиса Алберта иако се она с тиме не слаже. Луис Алберто каже Мариани да ју је нетко тровао и зато се разбољела. Луис Алберто, Мариана, г. Алберто, др. Страмесси и Сораyа су у Марианиној соби. Сораyа глуми да се изненадила кад је сазнала да се сумња да је Матилде имала везе с Марианиним тровањем. Тамара и Сантиаго се пољубе. Луис Алберто и Мариана кажу г. Алберту и Леону да ќе се вјенчати за тједан дана у Албертовој куќи. Бритнy пошаље поруку Сантиагу да јој недсотаје. Тамара одговори на поруку, а да Сантиаго то не зна. Напише да је он заузет и да га пусти на миру. Уриел каже Сораyи да Леóн проневјерује тврткин новац. Леóн каже Вíцтору да се морају ријешити г. Алберта и да треба неког лијечника који је спреман све учинити за велики износ новца. Софíа угледа Леóна и Сораyу како се љубе у ходнику куќе Салватиерра, на вјенчању Луиса Алберта и Мариане.

Слики

И богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачуИ богати плачу

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.