poster

Природа и пријатељице: Сарах Миллицан

Extraordinary Escapes (2022)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Ed St. Giles, Alex MacDonald

рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 1/10
(2 гласови)

сезона: 2

епизода: 1 - Devon with Sarah Millican

Содржина

У првој епизоди Санди Токсвиг одвест ќе познату комичарку и ауторицу Сару Миллицан на одмор у Девон. Сарах је можда узела предах од турнеје која обухваќа 170 наступа, али двије пријатељице ипак ќе се непрестано смијати. Најприје ќе одсјести у прелијепој куќи на обронку, надахнутој скандинавским стилом и окруженој шумом. Повезујуќи се с природом, посјетит ќе дивљину Еxмоора, гдје ќе љубитељица животиња Сарах помоќи дати име младунцима понија. У заљеву Лее на сјеверној обали Девона Санди и Сарах одсјест ќе у вјетрењачи из 16. стољеќа, граѓевини богате повијести смјештеној уз море. Двије пријатељице напосљетку ќе отиќи у Цроwнесс Цлеаве и искушати необичне топлице те још један третман за врхунско опуштање - звучну купку. Једино то ќе их присилити да се престану смијати барем неколико минута.

Слики

Природа и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељицеПрирода и пријатељице

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.