poster

Кухарица из Цастамара: The Essential Ingredient

La cocinera de Castamar (2021)

Драма, Pоманса | Шпанија
Режисер: Iñaki Peñafiel

Оценка на корисникот: 7.3/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 1 - The Essential Ingredient

Содржина

Шпањолска серија снимљена према истоименом роману Фернанда Ј. Мúнеза.
Мадрид, 1720. године. Кухарица Цлара Белмонте (Мицхелле Јеннер) бјежи од болне прошлости обиљежене оцем оптуженим за издају. Почиње радити у кухињи војводе од Цастамара (Роберто Енрíqуез) у којег се и заљубљује. Љубав јој је узвраќена, но може ли се због сталешких разлика и остварити? Диегова мајка, гѓа Мерцедес (Фиорелла Фалтоyано), жели да се он ожени племкињом Амелијом Цастро (Марíа Хервáс), како би војводство имало потомке. А ту је и маркиз де Сото, Енриqуе де Арцона (Хуго Силва), који помаже гѓи Мерцедес те скрива план како се осветити Диегу.
1719. године Алба и Диего јашу пољем и разговарају о дворским темама. Алба каже мужу да чекају дијете, али његова се среќа распрши када коњ збаци Албу на земљу и убије је. Двадесет мјесеци послије Цлара се запосли у Цастамару, на велмошком имању, као кухарска помоќница. Ондје живи Диего. Радит ќе с кухарицом Брíгидом која је није баш срдачно дочекала. Диего и даље тугује за покојном женом. Краљ Филип одлучи како је вријеме за престанак туговања и тражи да се приреди забава којом ќе се вратити радост. Цлара помаже у кухињи. Диего је изненаѓен њезиним сјајним јелима и одлучи да ќе дјевојка бити нова кухарица у палачи. Гѓа Úрсула мора поштовати ту наредбу премда се с њоме не слаже. А Амелиа се труди како би завела Диега. Сол се нуди да је претвори у привлачну и заводљиву жену. Сол се придружује Енриqуеовој игри како би уништили Диега.

Сцеарист:
времетраење: 50 мин

Слики

Кухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из Цастамара

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.