poster

Кухарица из Цастамара: The Night of the King

La cocinera de Castamar (2021)

Драма, Pоманса | Шпанија
Режисер: Norberto López Amado

сезона: 1

епизода: 2 - The Night of the King

Содржина

Гости на Цастамаровој забави уживају у ватромету у његову врту, али прекине их вијест да је краљ нестао. Диего организира потрагу за њиме. Цлара налази краља у подруму. Чини се да је изгубио разум. Објашњава јој да га нетко тражи и даје јој важан документ. Диего се враќа, а Цлара га води да види краља. Диего захваљује Цлари на њезином раду и приступу краљу који му је показао њезине одлике. Дарује јој књигу из ботанике с описом кулинарских својстава зачинског биља како би их могла користити у својим јелима. Цлара прихваќа књигу, али и даље чува важан документ који јој је дао краљ. А за то вријеме у Цастамару се припрема миса у спомен на покојну војвоткињу Албу. Енриqуе наставља злостављати Амелију како би се она зближила с Диегом док је он ноќу заводи.

Слики

Кухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из Цастамара

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.