рејтинг: 7.9/10
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Радња ове узбудљиве и напете минисерије о еманципацији и слободи смјештена је у Париз у доба тзв. ла белле éпоqуеа.
Париз 1897. године, на врхунцу ла белле éпоqуеа, врви друштвеним догаѓањима. Паришко високо друштво похрли на годишњи хуманитарни сајам који се одржава у величанственом дрвеном здању. Изненада букне пожар који се прошири по цијелој згради и притом погине 130 људи, углавном жена. Судбине трију жене заувијек су промијењене. Наивна млада аристократкиња Алице Де Јеансин, коју спашава храбри радник, открива горку истину о свом друштвеном статусу. Њезина слушкиња Росе, која се ускоро требала отиснути у авантуру живота, умјесто тога бива унакажена и нуде јој необичну погодбу. А за Алицеину тету, прекрасну Адриенне, пожар је можда прилика коју је чекала - прилика да нестане и крене испочетка.
---
Париз, 1897. На великој добротворној распродаји "Базар де ла Цхаритé", организираној за високо друштво, влада сјајно расположење. Но зграда се наједанпут наѓе у пламену. Алице де Јеансин и њезина слушкиња Росе не могу изаќи. Размишљајуќи послије о том догаѓају, Адриенне де Ленверпрé увиѓа да је могла погинути.

Слики

Пламен судбинеПламен судбинеПламен судбинеПламен судбине

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.