poster

Dream Cars

Dream Cars


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Italian Supercars are the most exciting cars in the world. Whether it is the Ferrari 'La Ferrari', the Lamborghini Aventador or the Pagani Huayra, they are the most beautiful and the fastest cars in the world, created by the most famous designers. Italian supercars are car dreams which became reality. DreamCars presents the most breathtaking Italian supercars.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fast Zone

    image
    У овој емисији, видеќемо шта се дешава на серијама које не преноси Спорт Клуб. И овде има квалитетних и амбициозних возача који желе да се пробију у сам врх.
  • Мобил ауто

    image
    Програмата е богата со теми поврзани со состојбите на светското и домашното автомобилско пазарување, промоции на нови автомобили, наоѓа соговорници за решавање на...
  • GP Confidential

    image
    Завирите у унутрашњост најбржих болида на свету, погледајте како се све саставља и како све функционише.
  • DTM

    image
    Деутсцхе Тоуренwаген Мастерс, познато и под називом ДТМ, натјецање је аутомобила које се одржава претежно у Њемачкој, али и на још неким тркаќим стазама у Еуропи.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.