poster

Плес са звијездама

Ples sa zvijezdama (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 4

Содржина

Након двије године паузе, Нова ТВ овог прољеќа враќа на мале екране највеќи плесни схоw који окупља најјаче хрватске звијезде и врхунске професионалне плесаче. Плес доноси радост, позитивно утјече на наше здравље и расположење, јача имунитет и умањује стрес, а схоw ќе нам донијети и дашак гламура у свакодневне животе - плесом ќемо овог прољеќа славити живот! У плесним изазовима забавне и популарне ТВ посластице окушат ќе се ускоро плесни парови који ќе приредити прави глазбено-сценски спектакл за памќење.

Слики

Плес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездамаПлес са звијездама

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Веридба од 90 дана: Живот у браку (2016)

    image
    Пратимо 5 парова који упознају комплицирани сви­јет интернационалних романси. Док се парови присјеќају свега што је претходило браку, схваќају да им ни брачни...
  • Nitro Circus: Crazy Train (2015)

    image
    Група спорташа који се истичу у екстремним спортовима путује свијетом како би извели акцијске трикове и одушевили гледатеље.
  • Стројник

    image
    Емисија која им помага на момците на си ја пронајдат сродната душа проследена со многу забава и смеа.
  • Сродне душе (2016)

    image
    Амy Бруни и Адам Беррy посјеќују особе које вјерују да су им куќе запосједнуте. Они покушавају успоставити контак са духовима и забиљежити паранормалне активности.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.