poster

Fresh Yoga

Fresh Yoga


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

What do we really want? What is our deepest desire? This meditation guides us to our little inner voice, so that it can express itself and that we can listen to it. Let us give ourselves a chance to fully live our desires, born to guide us towards the realization of ourselves. Let's stop robotization and honor the chance to be a mindful being, able to choose to live their dreams to the fullest!

Слики

Fresh YogaFresh Yoga

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тражимо дом с Мирјаном Микулец (2020)

    image
    Приликом одабира новог дома сваки купац има индивидуалне захтјеве и ријетко пристаје на компромисе јер дом је мјесто у којем се желимо осјеќати лијепо, угодно и...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Jo vetem mode

    image
  • Биљана за вас

    image
    Биљана за Вас је женски лифе стyле магазин у трајању од 60 мин. који вам пружа могуќност да кроз сталне рубрике завирите у домове познатих, кувате здраву храну,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.