poster

Моја дедовина: Nije dedina vinska kuća na prodaju

Moja dedovina (2021)

Документарец | Србија

сезона: 1

епизода: 2 - Nije dedina vinska kuća na prodaju

Содржина

Друга епизода новог забавног серијала Моја дедовина води вас у Жупу. У винарски крај. Хоќе ли бити спашена још једна дедовина у Србији или ќе инспекција зауставити радове?!
У новој епизоди погледајте шта да ли ќе домаќин са својим пријатељима, комшијама и роѓацима успети за 4 дана са буџетом од 6 просечних плата нешто да уради са куќом старом скоро 200 година.
Породица Ракиќевиќ је деценијама уназад живела и преживела захваљујуќи прадединим виноградима, имању и овој куќи која се налази у Пољанама у Лукаревини - на само неколико километара од вароши Александровац. Околне куќе се годинама руше, а ова фамилија ќе уз помоќ серијала Моја дедовина пробати да промени судбину дедине и бабине куќе.
ТВ аутор Милан Поповиќ (раније Задња куќа, Србија) ќе покушати да мотивише све окупљене на моби (испомоќи) да не одустају док се радови не заврше, али ќе баш ова епизода бити добра слика како изгледа када ствари не крену баш најбоље. Видеќете зашто су сви морали да раде до четири ујутро, како су се на дедовини нашле тешке машине за прављење путева, од кога су домаќини добили наредбу да поруше део радова дан пред усељење и могу ли бизнисмени да постану физички радници ако то од њих затражи школски друг када постане најтеже?

Слики

Моја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовинаМоја дедовина

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.