poster

оковник - Рокенрол у Загребу

Oko magazin (2015)

Информативен | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 3

Содржина

У 40 получасовних епизода серијала Роковник, који се бави рок сценом СФРЈ, смештени су најзначајнији аутори и извоѓачи најпопуларније музике XX века.
Назив Роковник је игра речи. Роковник је место где су забележени најважнији догаѓаји у периоду од 1958. до 2000. године.
Серија је снимана неколико година, на битним локацијама на којима је стварана рок сцена: у Београду, Загребу, Сарајеву, Крагујевцу, Пули, Ријеци, Љубљани, Новом Саду и Скопљу.Том приликом, снимљени су разговори са више од 300 учесника и сведока, и прикупљена је комплетна видео-архива тог времена, која ќе први пут бити презентована у серијалу.

Слики

оковник - Рокенрол у Загребуоковник - Рокенрол у Загребуоковник - Рокенрол у Загребуоковник - Рокенрол у Загребуоковник - Рокенрол у Загребуоковник - Рокенрол у Загребуоковник - Рокенрол у Загребу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Дневник 2

    image
    Детални информции за настаните на денот во Македонија и светот
  • Хоризонти

    image
    Гледајте Хоризонте, дневне приче о занимљивостима из свијета политике, бизниса, спорта, културе, знаности и забаве. "Мале", али стварне животне позадине догаѓаја...
  • Sky News

    image
  • TG Regione Meteo

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.