poster

Ново викенд јутро

Novo vikend jutro (2021)

Информативен | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 4/10

Содржина

„Ново викенд јутро“ на Пинку у новој телевизијској сезони води Јована Јеремиќ. Сваке суботе и недеље од 05:45 до 12:00 часова, Јована ќе обраѓивати све актуелне теме из земље и света са стручним саговорницима и направиќе ретроспективу свих најважнијих догаѓаја који су обележили претходну недељу. У оквиру "Новог викенд јутра", гледаоци ќе се упознати са новим рубрикама: "Пресс претрес" који подразумева прелиставање дневне штампе уз осврт на оне теме о којима се највише причало; "Право мету" кроз коју ќе Јована обраѓивати тему јутра; "Веровали или не, и ово постоји" је рубрика резервисана за оне теме и догаѓаје који су зачудили и изненадили јавност; у оквиру рубрике "ТВ дуел" Јована ќе угостити две супротстављене стране које ќе имати прилику да искажу своје мишљење о датој теми; и "Викенд ретровизор" који представља рекапитулацију свега што је обележило претходну недељу.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вести во 18

    image
    Најновите настани во текот на денот во Македонија и светот
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
  • Goodmorning Albanians

    image
  • Данас у Српској

    image
    Информативна емисија БН телевизије о актуалним догаѓањима у Републици Српској.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.