Олимпијско поподне


Содржина

Специјална емисија "Олимпијско поподне" свакога дана од 23. јула до 8. августа доноси ексклузивне спортске вести из Токија директно у студио Радио-телевизије Србије.
Драгана Косјерина, Александар Стојановиќ и Стефан Поповиќ ќе се свакога дана током трајања Олимпијских игара, у термину измеѓу 16 и 17 часова (у зависности од преноса такмичења из Токија) јављати гледаоцима из студија РТС-а у колажној емисији "Олимпијско поподне".
Емисија се бави најактуелнијим олимпијским дешавањима - захваљујуќи екипи Радио-телевизије Србије која се налази у Токију редовно ќемо имати извештаје о свим догаѓајима на борилиштима и ван њих. Уз директна укључења са лица места, ексклузивне вести и коментаре, пратимо и разговоре са гостима у студију, као и занимљиве прилоге који нас упознају са далеким Јапаном, правилима и историјатом Олимпијских игара.

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.