сезона: 3

епизода: 9

Содржина

Четврти је дан загорског тједна, а данас екипа одлази у Шпичковину гдје ќе кандидате угостити најмлаѓи овотједни натјецатељ. Меѓу кандидатима су почеле кружити гласине да Вјекослав јако воли коментирати туѓе вечере па се од њега данас пуно очекује. Осим тога, Вјекослав се похвалио како је освојио добре награде на кулинарским натјецањима па су висока очекивања оправдана. На његовом менију наќи ќе се многе занимљиве намирнице попут коприве, кестена, али и - свјежег сира!

Слики

Вечера за 5 на селуВечера за 5 на селу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Блискоисточна гозба са Сханеом Делиаом (2021)

    image
    Hosted by award winning chef, Shane Delia, A Middle East Feast will see Shane draw upon a multitude of cultural influences to recreate the food traditions of the...
  • Џејми Оливер: Со кола низ Америка (2009)

    image
    Јамие зна да у Америци постоји боља храна од оне о којој стално слушамо. Он креќе у потрагу за таквим јелима код кухара "с цесте" и локалних ресторана. Спремите...
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Schmatzo (2013)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.