poster

Рај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска Република: документарна серија

Heaven on Earth - Visiting the Most Beautiful Places in the World


Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 4 - документарна серија

Содржина

Доминиканска Република једно је од најомиљенијих сунчаних одредишта на свијету. Сваке године око четири милијуна туриста посјети тај мали карипски оток, који Доминиканска Република дијели са сусједном државом Хаити. И меѓу њемачким туристима надасве су популарни смјештаји око Пунта Цане или Пуерто Плате, понајприје у облику пакет аранжмана све укључено. Ништа чудно јер су најчешќе задовољени не само добри хотелски стандарди него и нада у савршену климу за купање са стално сунчаним временом. Али оток нуди много више од пуких хотелских комплекса с пјешчаним плажама.

Слики

Рај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска РепубликаРај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска РепубликаРај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска РепубликаРај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска РепубликаРај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска РепубликаРај на Земљи: Кариби за истраживаче - Доминиканска Република

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.