poster

Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju (2007)

Режисер: Dalibor Sokolić

Оценка на корисникот: 7/10
(4 гласови)

сезона: 7

епизода: 1

Содржина

Након паузе од двије године на програм Хрватске телевизије се враќа познати глазбени схоw Звијезде пјевају, чиме улази у своју седму сезону емитирања. И у овој сезони то је натјецање пјевачких парова у разним глазбеним жанровима, од попа и роцка, па све до соула, сwинга и мјузикла.
Звијезде пјевају почињу с емитирањем 15. ожујка и трају до 3. свибња. У тих осам тједана парови ќе сваке суботе од 20.15 на Првом програму забављати публику разноликим пјевачким изведбама.
У новој сезони имамо и дјеломично нови жири. Уз Мартину Томчиќ у жирију ќе бити прослављена пјевачица Зденка Ковачичек и наш познати складатељ и аранжер неких од највеќих хрватских хитова Зринко Тутиќ. У финалној емисији 3.5. публика и суци одабрат ќе побједника меѓу три финална пара.
Емисију ќе, као и у претходних шест сезона, водити познати водитељски пар Барбара Колар и Душко Ќурлиќ.

Овогодишњи су натјецатељи:

АНА РУЦНЕР и ВЛАДО КАЛЕМБЕР
ЛАНА БАРИЌ и САША ЛОЗАР
ПЕТРА ДУГАНЏИЌ и ЕРВИН БАУЧИЌ
МАРТИНА ВАЛИЏИЌ и РИЦАРДО ЛУQУЕ
ТИНА КАТАНИЌ и МАРКО ТОЉА
РОБЕРТ КУРБАША и ЕМИЛИЈА КОКИЌ
МИРАН КУРСПАХИЌ и РЕНАТА САБЉАК
МИРКО ФОДОР и ДАНИЈЕЛА МАРТИНОВИЌ
ИВИЦА ПУЦАР и МАЈА ВУЧИЌ


Дизајн свјетла: Марко Форетиќ
Глазбени продуцент: Никша Братош
Водитељ пројекта: Томислав Штенгл

времетраење: 70 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Веридба од 90 дана: Живот у браку (2016)

    image
    Пратимо 5 парова који упознају комплицирани сви­јет интернационалних романси. Док се парови присјеќају свега што је претходило браку, схваќају да им ни брачни...
  • Партнер по избору родитеља (2015)

    image
    У овом храбром новом друштвеном експерименту мушкарци и жене који немају сре­ќе у љубави пристали су ставити свој љубавни живот и будуќност у руке људи који их...
  • Ловац на старине: Рестауратори (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • Најбољи пријатељи од 500 кг (2022)

    image
    Follows Vannessa, Meghan, Tina and Ashely, as they battle their obesity with heart and humor. This girl gang will embark on a journey of sisterhood, weight loss,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.