сезона: 6

епизода: 15 - A Hoarse Horse

Содржина

Беба мошусног говечета има јаку дијареју и др Мишел Оукли мора да открије узрок. Затим докторка помаже коњу који има потешкоќе са ходањем и дисањем. Успут посеќује и мазно куче.

Слики

Др Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из ЈуконаДр Оукли: Ветеринар из Јукона

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Училиште за готвење на Марта Стјуарт (2012)

    image
    Мартха на свој карактеристичан начин, корак по корак, показује класичне кулинарске технике и једноставне трикове. Основе су то јела које сватко треба знати...
  • Правила с фарме (2013)

    image
    Nancy Fuller prepares recipes made with farm-fresh ingredients.
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
  • Teen Mom: Family Reunion (2022)

    image
    Follows some moms from the Teen Mom franchise come together for a family reunion to connect with one another and celebrate their unique bonds.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.