Сара Ла Фоунтаин је америчко-финска љубитељица хране, ТВ цхеф, ауторица кухарица и страствена путница. Пропутовала је готово цијели свијет, али никад није била на великом континенту у јужној хемисфери - у Аустралији.
Серија прати Сару док путује од сјеверног врха Аустралије, одмиља названог „Топ Енд“, до јужног срца континента - Мелбоурнеа у држави Вицторији. „Сара открива Аустралију“ нагласак ставља на не толико прометне путове и мјеста која нису комерцијална туристичка одредишта, али их се исплати посјетити. Епизоде су мјешавина животног стила тих забачених мјеста, хране, природе, локалних производа, аутохтоне културе и, наравно, занимљивих људи од јацкарооса до кулинарских генија. Све је попраќено Сариним непресушним ентузијазмом те отвореним и топлим начином интеракције с људима. „Сара открива Аустралију“ путовање је на које се иде једанпут у животу, на којем ќемо видјети тропске прашуме препуне крокодила, адреналинске пустоловине, бескрајне цесте од црвеног пијеска, стјеновите планине и незамисливу гозбу прекрасних крајолика и хране. Сарино путовање је путовање на које бисмо сви радо отишли, а сада јој се можемо придружити.

Беше на каналите:

24Kitchen  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.