poster

Ловци на Библију

Bible Hunters (2014)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Tilman Remme

рејтинг: 7.3/10

Године 1908. ловци на Библију Цхарлес Фреер, Цхестер Беаттy и покровитељ Ј.П. Морган креќу у истраживање Блискога истока како би пронашли најстарије записе о кршќанству. Открили су низ раних библијских текстова који су стољеќима били изгубљени, закопани под пустињским пијеска и скривени у књижницама древних самостана. Открили су увјерљив доказ из првих стољеќа кршќанства у којем је могуќи чути јеку Исусовог гласа. Но након што су текстови спојени и преведени, промијенили су тумачење подријетла и развоја Новога завјета и кршќанства. Ловци на Библију жељели су пронаќи документиране доказе који би поткријепили њихову вјеру, а открили су потпуно другачију истину. Ова емисија приказује њихову причу пуну невјеројатних откриќа и изнимних локација.

Се прикажува на каналите:

Viasat History  

Следна епизода:

30.6.24
15:40
Во потрага по Библијата, Еп. 1
Во потрага по вистината за Библијата
30.6.24
16:45
Во потрага по Библијата, Еп. 2, Потрагата по изгубените госпели
Препораки
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Dokumentar në ABC

    image
  • Жариште Земља

    image
    Жариште Земља - Љепота стварања и рат човјека против живота.
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.