Гледатеље ќе запањити и одушевити начин на који Катхерине Миллс спаја изврсно познавање популарне психологије с триковима и илузијом. То нас наводи да се запитамо што је стварно.
У овој узбудљивој и забавној серији откривамо тајне кутке људског ума и гледамо чудесне трикове. Катхерине је спојила своје врхунско знање о илузији и сјајно познавање људске психе. Судјелујуќи у невјеројатним експериментима познате илузионистице, људи различите доби и подријетла остају запањени, збуњени и задивљени. Катхерине није само илузионистица, веќ је студирала психологију и социологију. Објашњава нам како сваки дан несвјесно потпадамо под различите утјецаје. Без обзира на то налазимо ли се у супермаркету, ресторану, умјетничкој галерији или код куќе, вањски чимбеници утјечу нас чак и онда кад мислимо да смо сами донијели одлуку. Штовише, веќина људи види само дјелиќ онога што се догаѓа око њих те покушавају брзо доќи до рјешења проблема, полазе од претпоставки и доносе закључке наврат-нанос.
Катхерине у серији пропитује повезаност дјеце и родитеља, однос измеѓу близанаца, однос меѓу запосленицима у супермаркету и дружење пријатеља за вечером или у кину. Серија Катхерине Миллс: Варљиви ум доказује да смо силно предвидљиви иако вјерујемо да имамо контролу над властитим умом и понашањем.

Беше на каналите:

HTV3  RTRS  

Препораки
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • 3, 2, 1 - кухај! (2014)

    image
    Кулинарски ТВ шоу РТЛ-а у којем се парови такмиче у узбудљивим и непредвидљивим кулинарским изазовима! Гастро ентузијасти се за титулу најбољег и награду од 100...
  • ДНК

    image
    Играно документарна програма.
  • Храна и вино со Стајнови (2019)

    image
    У овој серији пратимо Јацка и Цхарлиеја Стеина, браќу с јединственом повезаношќу, на њиховом путовању кроз крајолик који одузима дах, Јужноафричким западним ртом.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.