poster

Секс у ТВ серијама

Sex and the Series (2018)

Режисер: Iris Brey

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Кроз свједочанства пет хероина из ТВ серија, али и водитељица, редатеља и списатељица, ова серија истражује заступљеност вишеструких сексуалности и њихову резонанцију. Глумица Аллисон Wиллиамс из серије „Дјевојке“ води нас корак по корак кроз изградњу најодважнијих сцена секса у серији која је постала глас нове генерације. Што се тиче глумице Мие Кирсхнер, из Тхе Л Wорд, она анализира пут свог лика који на крају прихваќа своју хомосексуалност. Пхоебе Wаллер Бридге, из урнебесног „Флеабага“, говори нам како је њезина јунакиња „лоша феминистица“ која воли мастурбирати гледајуќи порнографију док покушава схватити како су сексуалност и смрт повезани. Лиззy Цаплан, из серије „Мастерс оф Сеx“, објашњава нам повијесну важност свог лика, знанственице која је започела сексуалну револуцију касних 60-их. Коначно, у „Транспаренту“, глумац Јеффреy Тамбор описује како му је тумачење улоге трансродне жене, која истражује своју сексуалност као жене у доби од 70 година, промијенило живот. „Секс у тв серијама“ баца свјетло на жеље и табуе нашег друштва, ослобаѓајуќим гласовима, који се никада прије нису чули, око теме која је сама по себи интимна и универзална.

Препораки
  • Преживети злочин (2021)

    image
    Локално путовање постаје мучно искушење за породицу када их окружи бесна руља и нападне њихово возило; власницу перионице пребијају до непрепознатљивости...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.