Содржина

Париз, април 2016. Френк е исфрлен од станот на својот најдобар пријател каде што престојувал со месеци. Откако очајно бара место да преспие, единствен избор му е да собере девојка надевајќи се дека таа ќе го прибере дома.
Париз, една ноќ во април 2016 г. Френк е исфрлен од станот на својот најдобар пријател каде што престојувал со месеци. Откако очајно бара место да преспие, единствен избор му е да собере девојка надевајќи се дека таа ќе го прибере дома. За среќа, тука е Тиндер! За несреќа, во градот се одвиваат целоноќни демонстрации!

Слики

Будни целе ноќиБудни целе ноќиБудни целе ноќиБудни целе ноќиБудни целе ноќи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Грешка (2021)

    image
    Професорката и истражувачка Флоренс открива еден неверојатен и анахрон натпис на современ француски, на една гало-романска фреска која тукушто ја откопала. Кога...
  • I Could Be Your Grandmother (2010)

    image
    Након што испред свог стана сусретне стару бескуќницу, млади и успјешни одвјетник помисли да она изгледа баш као његова бака. То му да генијалну идеју и одлучи...
  • Rodri (2012)

    image
    Rodrigo hasn't worked in eight years. He'll be 47 soon.
  • Univitellin (2016)

    image
    Marseille, today. Aminata works as a hairdresser in an Afro hairdressing salon, Badara works as mechanic. When they meet, their love story will change their lives.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.