poster

Света дипломација: Тајна моќ Ватикана

Holy Diplomacy: The Secret Power of the Vatican (2018)

Документарец | Франција
Режисер: Constance Colonna-Cesari

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Је ли Ватикан најбоља иноземна тајна служба? Водеќи нас иза сцене Свете Столице, овај документарац подиже застор тајне дипломације папа Фрање, првог Латиноамериканца и првог Језуита на челу католичке цркве.
У стилу акцијског трилера, овај документарац изблиза показује ватиканску дипломацију, од папине борбе за прихваќање миграната у Еуропи до покушаја спријечавања тероризма и напетог односа са Трумповом Америком. Важне особе из Ватикана, попут дипломата и људи из Министарства вањских послова, пристали су изаќи пред камере и дати одговоре на бројна питања.
Завршни дио овог документарца одвија се у Хавани, главном граду Кубе, гдје се открива договор измеѓу Барацка Обаме и папе Фрање. То је још један доказ великих могуќности Свете Столице чији се дипломати, када је то потребно, претварају у тајне агенте. Понекад, како би остварили резултате које нитко други не би могао.

Сцеарист:
Продуцент: Olivier Mille

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.