Srđan Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Transmetimet në kanale:

Vesti  

Episodi vijues:

11.4.24
02:52
Vesti sa Srđanom Predojevićem
11.4.24
19:55
Vesti sa Srđanom Predojevićem
12.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
13.4.24
03:47
Vesti sa Srđanom Predojevićem
e hënë
19:38
Vesti sa Srđanom Predojevićem
e martë
02:48
Vesti sa Srđanom Predojevićem
Sot
19:40
Vesti sa Srđanom Predojevićem
Sot
03:17
Vesti sa Srđanom Predojevićem
Nesër
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
Nesër
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
e enjte
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
e premte
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
e premte
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
e shtunë
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
22.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
23.4.24
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
23.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
24.4.24
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
24.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
25.4.24
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
25.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
26.4.24
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
26.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
27.4.24
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
29.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
30.4.24
02:16
Vesti sa Srđanom Predojevićem
30.4.24
20:00
Vesti sa Srđanom Predojevićem
REKOMANDIMET
 • Kulturni dnevnik (2015)

  image
  Pratite Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici,...
 • Parashikimi i motit

  image
 • Autoktonët

  image
 • Vijesti

  image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.