Bernd Michael Lade

actor

Ditëlindje: 1964

Aktor:

 1. 1. Tatort (1970), seriale
  ...
  Hauptkommissar Kain
 2. ...
  Koeppe
 3. ...
  Max
 4. ...
  Peter Jackson
 5. ...
  Paul Braxmeier
 6. ...
  Gross
 7. ...
  Jonas
 8. ...
  Michael Thiel
 9. ...
  Kurt Hempel
 10. 10. The Last Cop (2010), seriale
  ...
  Arno Fieber
 11. ...
  Mike Häusl
 12. 12. Festung (2011), Film
  ...
  Herr Waidele
 13. 13. Blutadler (2012), Film
  ...
  Hans Klugmann
 14. 14. Generation War (2013), seriale
  ...
  Feldwebel Krebs
 15. ...
  Heiko Feig
 16. ...
  Bonzo
 17. ...
  Meister
 18. 18. Loverboy (2017), Film
  ...
  Vater Christian
 19. 19. Balona (2018), Film
  ...
  Witzke (Oberst)
 20. ...
  Ralf Faber
 21. ...
  René Schober
 22. ...
  Florian
 23. ...
  Self

Regjia:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.