PëRMBLEDHJE

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama “Dobra zemlja” pomoći će vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.
Brzo ali ne previše, informativno ali sa dozom zabave, zabavno ali uvek korisno. Novi program zasnivaće se na dosadašnjem konceptu, u kojem će ljudi koji se profesionalno bave poljoprivredom naći korisne i nasušne informacije za svoj posao, ali će biti usmeren i ka potrošačima hrane, onima kojima je poljoprivreda hobi i životnim temama koje se tiču porodice i domaćinstva.
Visoki kriterijumi koje smo postavili doveli su do toga da je Dobra zemlja postala najgledanija emisija o poljoprivredi, kojoj gledaoci u potpunosti veruju.
Dobra zemlja, sa unapređenim konceptom i novim programom, pomera granice ovakvog formata na televizijama u Srbiji.

Fotot

Dobra zemljaDobra zemljaDobra zemljaDobra zemljaDobra zemljaDobra zemljaDobra zemljaDobra zemljaDobra zemlja

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Art zapisi o prirodi

    image
    Emisija "Art zapisi o prirodi" nam kroz svaku epizodu povezuje umetnost i umetničke radove sa doživljajima umetnika iz prirode.
  • O živalih in ljudeh

    image
  • Wild Switzerland (2018)

    image
    U srcu Evrope leži Švajcarska, sa svojim divnim planinama, bujnim zelenim dolinama, stenovitim krajolicima i mediteranskim jezerima. Oni zajedno čine jedinstven i...
  • Outta Town Adventures (2016)

    image
    Visit the most interesting places both near and far with Bea Broda. Outta Town Adventures travels both near and far to discover the best advenures the...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.