Vlerësimi i përdoruesit: 4/10

EPISODI: 11

PëRMBLEDHJE

Koje su modne kreacije Aleksandre Dojčinović oduševile dame iz javnog života? Tko je zablistao na crvenom tepihu? Kako se dekoraterka seta i dizajnerica Anita Dujić priprema za rođenje svojeg prvog djeteta? Zašto Zrinka Cvitešić sve češće boravi u Zagrebu? Što se događa s hrvatskom jazz scenom?
Bili smo u novoj kući Ivice i Elin Kostelić nadomak Ivanić-Grada te saznali kako se pripremaju za dolazak još jedne prinove u obitelji.
Klub 7 donosi i opsežnu priču o Vino.comu održanom prošlog tjedna u zagrebačkoj Esplanadi. Saznali smo i gdje se jede najbolji sushi te kako se hrvatski slastičari pripremaju za blagdane. U intervjuu tjedna razgovarali smo s pjevačem Lukom Nižetićem te doznali sve o njegovim novim glazbenim i kazališnim projektima.

Regjisori: Dean Radinović
Krijuesi: Ivona Čulo

Fotot

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
  • Ćirilica

    image
  • Reč više

    image
    U svakoj emisiji, voditelj u svoj dom poziva jednog poznatog gosta iz različitih sfera javnog života. Filmske i muzičke umetnosti, sporta, kulture, zabave, i dr....
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.