SEZONI: 6

EPISODI: 2

PëRMBLEDHJE

Koja sreća za Bojana i njegovu ekipu na početku nove sezone! U zadnjoj je igri, na zadnjem pitanju, dobio priliku zavrtjeti kolo sreće i Goranu "oteo" pobjedu iz džepa za samo jedan bod! Hoćemo li u nedjelju gledati revanš?
U Goranovoj ekipi natječu se mladi glumac Nikola Baće, glumica Anica Kovačević i pjevač Opće opasnosti Pero Galić. Snage će odmjeriti s pjevačicom Frankom Batelić, glumcem Markom Petrićem i književnikom Ivicom Prtenjačom iz Bojanovog tima.
Tko će pokazati više znanja i spretnosti? Ekipe su, među ostalim, odgovarale i na ova pitanja - što je delubija, koji je najviši otok u Hrvatskoj, koja se hrvatska rijeka zove kao i dio oka, tko je autor slavnog portala na trogirskoj katedrali, kojim se sportom bavila Sanda Dubravčić...
Zabavite se uz hitove hrvatske glazbe, maštovite igre i navijajte za svoje favorite!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Fotot

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • 3'te 3 Tarih (2018)

    image
    In "3'te 3 Tarih" which is a History Themed Quiz, the contestants compete to answer 15 questions consisting of four options and earn 1 million liras.
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • Kim Milyoner Olmak İster? (2000)

    image
  • Bingo

    image
    Nemojte propustiti prenos javnog izvlačenja igre na sreću Bingo koji će biti emitovan iz studija Happy televizije.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.